Onderhoudspartner van  Leenders in Noord-Brabant

Contact

Al meer dan 11 jaar voeren wij vakkundig onderhoud uit voor klanten van Harrie Leenders. Kachels en haarden van betere kwaliteit dan die van Harrie Leenders zijn er niet. Daarom zijn wij trots op ons samenwerkingsverband!

Kachels en haarden van Harrie Leenders zijn gemaakt van materialen die uitzonderlijk lang meegaan. Het zijn producten met een verrassend design. Met een kachel of haard van Harrie Leenders geniet u op een bijzondere manier van sfeer en warmte in huis.

Heeft u een echte Harrie Leenders en wilt u hier zo lang mogelijk van genieten? Dan is het verstandig om de haard of kachel te laten nakijken door een onderhoudspartner van Harrie Leenders. Het onderhoud van deze kachels en haarden vereist namelijk speciale kennis. Onze monteurs krijgen daarom regelmatig een update over nieuwe modellen en de bijbehorende specificaties.

Contact opnemen

ONDERHOUDSPARTNER VAN HARRIE LEENDERS

Het rookkanaal van uw kachel of haard van Harrie Leenders zullen wij als standaardservice elektrisch vegen. Om uw product van Harrie Leenders in optimale conditie te houden, bieden wij u de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten. Voor € 75,- voeren we één keer per jaar de volgende werkzaamheden uit:

  • Vegen van het rookkanaal
  • Visuele controle van het dak, de schoorsteen, het lood en de dakgoten
  • Roetanalyse
  • Controle van hout (ook vochtmeting)
  • Eventueel vervangen van door slijtage aangetaste gevoelige onderdelen (deze montage is kosteloos, u betaalt enkel de kosten van de nieuwe onderdelen)
Daarnaast krijgt u advies met betrekking tot verantwoord stoken.
Vraag naar meer informatie